Verificatoare de greutate premium – Sartorius –

Verificator de greutate WM

Noua gama de verificatoare de greutate care se adreseaza companiilor cu buget mai redus inglobeaza un indicator de greutate Midrics cu celule de greutate Sartorius de foarte mare precizie. Astfel, controlul preambaletelor se face direct in flux, fara a pierde timp necesar manevrarii si esantionarii produselor.

Verificator de greutate EWK 3000

Verificatoarele de greutate EWK 3000 se adreseaza produselor alimentare, farmaceutice, cosmetice si nu numai. Cu o gama variata de mase suportate, poate fi folosit pentru nu mai putin de 200 de produse diferite.

Verificator de greutate EWK 1000+

Cu o constructie compacta, aceste verificatoare de greutate reprezinta solutia ideala pentru produse pana la 6kg.

Verificator de greutate Synus

Pentru sistemele in care raportul produselor pe minut este unul mare si implicit viteza benzii de transport este una ridicata, verificatoarele de greutate Synus reusesc sa faca fata cu succes, permitand o productie ridicata, fara investitii suplimentare.

Verificator de greutate + detector de metale Cosynus

Combinatia dintre verificatorul de greutate si detectorul de metale reprezinta o solutie compacta si ideala pentru verificarea totala a produselor preambalate. Folosita de toate marile companii din industria alimentara, aceasta solutie este una ideala atat din punct de vedere al spatiului utilizat cat si al bugetului folosit.

Verificatoare de greutate – Nemesis

Verificatoarele de greutate Nemesis sunt produse in Italia de catre o companie de familie, astfel incat pot veni in intampinarea fiecarui client cu o solutie total customizabila la un pret rezonabil, Fie ca se doreste un simplu verificator de greutate, un etichetator, un detector de metale sau o combinatie a oricaror acestor elemente, verificatoarele de greutate Nemesis reprezinta solutia ideala.

Va invitam in continuare sa rasfoiti catalogul Nemesis!

Verificatoare de greutate SinBon

 

Cu un raport calitate-pret imposibil de egalat, verificatoarele de greutate SinBon vin in ajutorul celor pentru care bugetul alocat acestui echipament reprezinta o adevarata problema. Avand tehnologie japoneza si celule de greutate germane, verificatoarele de greutate SinBon reusesc sa imbine intr-un produs tehnologic complet atat tehnologie europeana cat si asiatica.